BK

Szállítási feltételek, határidők

 

A vásárlónak a rendelés leadásakor az alábbi kiszállítás módok közül választhat:

 

MPL Futárszolgálat

 

A házhoz szállítást Magyarország területén az MPL futárszolgálaton keresztül biztosítjuk, a várható szállítási határidő általában 2-3 munkanap. A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük vásárlóinkat a csomag feladásáról.

 A futárral történő szállítás esetén a szállítási költségek díja belföldre:

0 - 20.000 Ft közötti megrendelés esetén 1.320 Ft

20.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás INGYENES.

Utánvétesen feladott csomgok esetében az utánvét beszedés díja +300 Ft.

 

Mivel a futárszolgálat által a kiszállítás 08:00 - 17:00 óra között történik, ezért arra kérjük a vásárlókat, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet, mobiltelefonszámot legyenek kedvesek megadni. Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy és a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

A vásárló köteles átvételkor a csomag sértetlenségét ellenőrizni és az átvételi elismervényt aláírni.

Amennyiben a csomagolás sérült jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibát.

Külföldi címre történő szállítást webáruházunk nem vállal.

 

Átvétel Foxpost terminálokban (Foxpost csomagautomatákba történő kiszállítás átmenetileg szünetel)

 

A Foxpost egy innovatív csomag átadó-átvevő rendszer. A Foxpost terminálok országszerte bevásárlóközpontoknál, benzinkutaknál, élelmiszer áruházaknál vannak elhelyezve, hogy biztosítva legyen az állandó és biztonságos hozzáférés a nap 24 órájában, a hét minden napján. A Foxpost terminálok előnye, hogy nincs sorban állás, adminisztráció vagy futárra várás. Nézd meg az alábbi linken hol van a számodra legkényelmesebben elérhető Foxpost terminál!

Amint a csomagod megérkezett a kiválasztott terminálra, SMS-ben kapsz értesítést az egyedi nyitókódról. Ezután bármikor átvehető a csomagod, de csak az SMS elküldésétől számított 72 órán belül. Amennyiben utánvétes fizetést választottál a Foxpost terminálon kizárólag bankkártyával tudod kifizetni a csomagod ellenértékét, készpénzes fizetésre sajnos nincs lehetőség.

További információt erről a lehetőségről a Foxpost oldalán olvashatsz.

A Foxpost terminálokon keresztül történő szállítás díja: 990 Ft/csomag, 20.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes.